Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

BNG Bank Theaterprijs 2022 & Anne Faber Stipendium 

Foto: Anna van Kooij
Foto: Anna van Kooij
vr 2 sep
14:00
Theater Bellevue

Bellevue Grote Zaal | 2 uur en 30 min

Tickets voor dit programma zijn alleen verkrijgbaar als onderdeel van de NTF PRO dagpas. Nog niet in het bezit van een dagpas? Koop hem via de ticketlink! Na het selecteren van het gewenste ticket (dagticket of combiticket) en invoer van je gegevens kan je jouw persoonlijke NTF PRO route samenstellen.

BNG Bank Theaterprijs 2022 & Anne Faber Stipendium 

Niet alleen het onweerstaanbare maaktalent van 2022 staat hier centraal, ook is dit programma een ode aan de zakelijk leider. Daarom reiken we deze middag niet één, maar twee prijzen uit: de BNG Bank Theaterprijs 2022 voor jonge getalenteerde theatermakers en het Anne Faber Stipendium 2022 voor talentvolle zakelijk leiders. Belangrijker is echter de ontmoeting en het gesprek.

Dit programma is voor de professional die graag up-to-date wil zijn en voor de non-professionele theaterbezoeker die wil weten wat de toekomst te bieden heeft. Maak kennis met de genomineerden van de BNG Bank Theaterprijs 2022 en voer gesprekken over de laatste ontwikkelingen in het veld.

De BNG Bank Theaterprijs is in het leven geroepen om jonge getalenteerde theatermakers te ondersteunen. De winnaar krijgt een bedrag van € 45.000 voor het hernemen van de winnende voorstelling langs Nederlandse theaters en/of investering in een nieuwe productie. De BNG Bank Theaterprijs wil met deze prijs fungeren als springplank voor de meest veelbelovende (jonge) theatermakers, die op deze manier ook binnen het Nederlands Theater Festival extra aandacht krijgen.

Het Anne Faber Stipendium ondersteunt talentvolle startende zakelijk leiders binnen de podiumkunsten in het verder ontwikkelen van hun visie, kennis en leiderschap. Het stipendium wordt vanaf 2018 jaarlijks aan één kandidaat uitgereikt en bedraagt een toelage ter waarde van €10.000,- euro voor scholing, coaching, netwerkvorming en een kleine bijdrage in het levensonderhoud.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten