5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Case Clinic Klimaat 1 op 1

Foto: Nichon Glerum
vr 6 sep
11:15
ITA
Tijdsloten

Rotonde | 30 minuten

Eén-op-één consults voor organisaties en makers over het verkleinen van de negatieve impact op het klimaat.

Speciaal consult voor jouw eigen organisatie

Theater maken met veel minder negatieve impact op het klimaat; dat is een breed gedragen wens in de podiumkunsten. Maar wat te doen en hoe te beginnen, vragen veel vakgenoten zich af. Terecht, want er is niet één ‘one size fits all’-methodiek. Daarom gaan hier twee vragen aan vooraf: wat is dan je drive en wat zijn je omstandigheden?

De één-op-één consults voor organisaties en makers worden gegeven door Thomas Lamers (mede-initiatiefnemer klimaatactielijst ’te zijn of niet te zijn’) en Ryanne de Boer (kwartiermaker duurzaamheid NAPK).

Er zijn 10 plekken van ongeveer 30 minuten te vergeven (vol is vol). Ben je geïnteresseerd in dit gratis consult? Laat het ons snel weten! Met de knoppen hieronder stuur je ons een e-mail met in het onderwerp het tijdslot van je keuze. Wij bevestigen je deelname persoonlijk.

Clinic 11.15 Clinic 11.45
Clinic 13.00 Clinic 13.30 Clinic 14.00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten