5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Case Clinic Klimaat (openbaar consult)

Foto: Nichon Glerum
do 5 sep
13:30
Frascati

Frascati 4 | 60 minuten

Theatermaker en dramaturg Thomas Lamers houdt een openbaar consult over hoe je als theaterorganisatie de negatieve impact op het klimaat kunt verkleinen. Verder wordt de Nederlandse versie van het Theatre Green Book gepresenteerd en een nieuwe prijs aangekondigd.

Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

+ Theatre Green Book en nieuwe duurzaamheidsprijs

Theater maken met veel minder negatieve impact op het klimaat; dat is een breed gedragen wens in de podiumkunsten. Maar wat te doen en hoe te beginnen, vragen veel vakgenoten zich af. Terecht, want er is niet één ‘one size fits all’-methodiek. Daarom gaan hier twee vragen aan vooraf: wat is je drijfveer en wat zijn je omstandigheden?

Theatermaker en dramaturg Thomas Lamers houdt een ‘Case Clinic’: een openbaar consult met een theaterorganisatie, waarin omdenken troef is. Hoe worden uitdagingen omgevormd tot kansen en eerste stappen? Aansluitend presenteren NAPK, VPT en VSCD de Nederlandse versie van het Theatre Green Book.

Naast dit ‘openbaar consult’ worden op vrijdag 6 september gratis één-op-één sessies gehouden, waarbij je met een persoonlijk consult de eerste stappen voor jouw organisatie kunt zetten. Vanaf 13 juni kun je je hier inschrijven voor een gratis  consult van vrijdag 6 september. Er zijn 10 plekken te vergeven (vol is vol)..

In coproductie met de NAPK

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten