5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

De Blik van Anna


ter nagedachtenis aan Anna van Kooij

Foto: Thijs Koelink
do 7 sep
10:00
ITA
vrije toegang

ITA Rotonde | dagelijks tijdens NTF | vrij toegankelijk

DE BLIK VAN ANNA (1978-2023)

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat.

Anna van Kooij fotografeerde 20 jaar voor de culturele sector. Achter haar camera wist zij als geen ander de sfeer en energie van het moment te vangen in beeld. Ze voelde zich thuis in musea, theaters, concertzalen, bibliotheken en bij festivals. Anna was ruim 10 jaar de vaste fotograaf van het Nederlands Theater Festival en was juryvoorzitter van de Theaterfotografieprijs.

Met veel liefde zetten we het werk van Anna in de schijnwerpers. Ter nagedachtenis aan haar scherpe oog voor het menselijke, kleurrijke en onverwachte.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten