Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

De Grote Theater Quiz


Sander Janssens | Anneke van der Linden | Greg Nottrot

vr 11 sep
20:30
ITA
vr 11 sep
20:30
Online

Koninklijke Foyer | 120 minuten

Krijg hier toegang tot de antwoord-formulieren:

Ronde 1: klik hier

Ronde 2: klik hier

Ronde 3:  klik hier

Ronde 4: klik hier

Ronde 5: klik hier

Pauzerondes: klik hier

Even geen Louis en Theo d’Or dit jaar, en ook geen Krekels of Mimeprijs, maar geen zorgen: de enige toneelprijs die er echt toe doet wordt wél gewoon uitgereikt.

Wie gooiden vijftig jaar geleden ook alweer die tomaten in de schouwburg? Stopte Halina Reijn nu wel of niet met acteren? Hoe spreek je ‘Bellegueule’ eigenlijk uit? En hoeveel toneelteksten schreef Jibbe Willems dit seizoen in godsnaam? Test je theaterkennis tijdens de tweede editie van de Grote Theater Quiz, uiteraard onder bezielende leiding van quizmaster Greg Nottrot.

Wie heeft de grootste kennis over het afgelopen theaterseizoen? Wie zag de meeste voorstellingen, volgde trouw alle toneelroddels, kent alle mensen vóór en áchter de schermen en is een beetje stressbestendig? Het winnende team mag zich met recht een seizoen lang Het Levende Geheugen van het Nederlands Theater noemen.

Je kan de quiz live meemaken in de Koninklijke Foyer in Internationaal Theater Amsterdam. Zit het vol? Niet getreurd, want we leggen ook een livestream aan.

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten