5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

De Staat van het Theater

Foto: Nichon Glerum
do 5 sep
17:00
De Kleine Komedie

De Kleine Komedie | 60 minuten

De officiële opening van het Nederlands Theater Festival.

Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

De officiële opening van NTF
   
Traditiegetrouw is De Staat van het Theater de openingsspeech van het Nederlands Theater Festival én de start van het nieuwe theaterseizoen. De Staat mag graag de gemoederen in beweging brengen of op andere wijze inspireren. Dit jaar zal het podium gegeven worden aan drie sprekers, drie perspectieven, uit drie plekken in het land. De vraag die ze meekrijgen is: wat is jouw wens voor het theater en de kunsten in deze veranderende samenleving?

In de zomer wordt bekendgemaakt wie de Staat dit jaar zullen uitspreken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten