7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
Cart
Search
ma 7 sep
20:30
Online
MEEDOEN? ZIE TEKST

Rabozaal | 2 uur

Dolgedraaide pubquiz met een kunstzinnige twist, live via Instagram

De twee theaterbesties Justus van Dillen & Xander van Vledder maken en hosten live via Instagram een dolgedraaide pubquiz met een kunstzinnige twist! Ontstaan tijdens de lockdown en nu zo populair dat we niet Meer kunnen stoppen.

Hou je van kwizzen, puzzelen, googlen en een gezonde dosis adrenaline? Kwiz dan mee met deze speciale editie van De Vleddie & Dildo Kwiz tijdens het Nederlands Theater Festival; livegestreamd vanaf het grote toneel van de Rabozaal in Internationaal Theater Amsterdam!

Vorm een fanatiek team, meld je aan via onze befaamde Kwizmobiel, zorg voor genoeg drank en versnaperingen en kwiz je gek!

Stuur een  appje naar de Kwizmobiel 06-14706702 met je teamnaam en de namen van alle teamleden (2 tot max 5 deelnemers per team). Je ontvangt van ons een bevestiging en de spelregels. De spelregels en uitleg staan uiteraard ook op onze website www.vleddieendildokwiz.nl. De Vleddie & Dildo Kwiz is live te volgen op Instagram @justusvandillen.

 

 

Kwizmasters Justus van Dillen & Xander van Vledder

Secretaris SecretariDaan

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten