5 t/m 15 september 2024 Amsterdam

Tickets

7 sepOnline

ma 7 sep
20:30
Online
MEEDOEN? ZIE TEKST

Dolgedraaide pubquiz met een kunstzinnige twist, live via Instagram

De Vleddie & Dildo Kwiz

De twee theaterbesties Justus van Dillen & Xander van Vledder maken en hosten live via Instagram een dolgedraaide pubquiz met een kunstzinnige twist! Ontstaan tijdens de lockdown en nu zo populair dat we niet Meer kunnen stoppen.

Hou je van kwizzen, puzzelen, googlen en een gezonde dosis adrenaline? Kwiz dan mee met deze speciale editie van De Vleddie & Dildo Kwiz tijdens het Nederlands Theater Festival; livegestreamd vanaf het grote toneel van de Rabozaal in Internationaal Theater Amsterdam!

Vorm een fanatiek team, meld je aan via onze befaamde Kwizmobiel, zorg voor genoeg drank en versnaperingen en kwiz je gek!

Stuur een  appje naar de Kwizmobiel 06-14706702 met je teamnaam en de namen van alle teamleden (2 tot max 5 deelnemers per team). Je ontvangt van ons een bevestiging en de spelregels. De spelregels en uitleg staan uiteraard ook op onze website www.vleddieendildokwiz.nl. De Vleddie & Dildo Kwiz is live te volgen op Instagram @justusvandillen.

 

 

Kwizmasters Justus van Dillen & Xander van Vledder

Secretaris SecretariDaan

Tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival houd je met plezier op de hoogte van nieuws over het festival. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven door ‘Unsubscribe' aan te klikken onderaan onze nieuwsbrieven.

Venster sluiten