5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Een Helende Ademcirkel


De Uitnodiging - Laura van Dolron & Mark Kulsdom

ma 11 sep
17:30
Frascati
E-mail

90 minuten | Frascati 1 | Aanmelden via e-mail

Kosten zijn 25 euro, aanmelden en meer informatie via: Info@partnersophetpad.com
Let op: Beperkte plekken dus reserveer op tijd!

Als onderdeel van de voorstelling De Uitnodiging van Laura van Dolron op maandag 11 september in Frascati 1, nodigen Laura van Dolron en haar liefde Mark Kulsdom je uit om deel te nemen aan een helende ademcirkel in het decor van De Uitnodiging.

Laura en Mark: “Wij zijn allebei op onze manier gered door deze manier van ademen. Vervolgens zijn we beiden ademcoach geworden in de school van de verbonden ademhaling; het vriendelijke spirituele zusje van de Wim Hof-methode. Deze oefening in ademen met een groep is een zachte maar krachtige manier om spiritueel fysiek en emotioneel te reizen in je lichaam. Om dingen los te laten die je niet meer dienen en om jezelf ruimte te geven… ademruimte. Kom en adem mee, geef jezelf, je hart en je lijf een kado. We kijken naar je uit!”

Laura van Dolron en haar liefde Mark Kulsdom zijn beiden opgeleid tot ademcoach in de school van de verbonden ademhaling.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten