5 t/m 15 september 2024 Amsterdam

Een leuk avondje uit 8+

Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel en hetpaleis

Kurt Van der Elst

Tickets

vr 13 sep
19:30
Koninklijk Theater Carré

Een leuk avondje uit 8+

Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel en hetpaleis

In deze voorstelling lopen de emoties hoog op. Verdriet, angst, liefde, schaamte, blijdschap en eenzaamheid krijgen allemaal hun eigen spetterende shownummer. En ook achter de schermen wordt er van alles gevoeld. Terwijl de musicalsterren zingen en dansen alsof hun leven ervan afhangt, proberen ze backstage de grootste gevoelens buiten de deur te houden. Maar dat is niet eenvoudig. Zeker niet als je mens bent. Zal het ze toch lukken om zichzelf een beetje in toom te houden? Of stelen de emoties hier de show? Houd de dief! 

Een leuk avondje uit is de nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel. Twee jaar geleden bundelden ze hun krachten voor Het eind van het begin van het einde. Met die voorstelling slaagden we er ternauwernood in de verbeelding van de ondergang te redden. Dit keer trekken we alle registers open. Een leuk avondje uit is een musical over emoties. En wat er gebeurt als je die probeert te onderdrukken. 

Vorig jaar konden we deze voorstelling om praktische redenen niet laten zien. Dit jaar gelukkig – alsnog – wel!

Een heerlijke antimusical, met de allures van Frozen en de gravitas van Inside Out.

Het spannendste dat het Nederlands jeugdtheater te bieden heeft. Een leuk avondje uit bewijst opnieuw dat die reputatie terecht is.

Regie Jetse Batelaan

Spel Mourad Baaiz, Goele Derick, Marjan De Schutter, Wijnand Gomes, Chris van der Lee, Tristan van der Lingen, Ramon Mahieu, Jenell Tedjai, Rosanne Waalewijn, Mylene Waalewijn, Willemijn Zevenhuijzen 
Dramaturgie Koen Haagdorens
Muzikale leiding en arangementen Keimpe de Jong en Ton van der Meer Choreografie Christian Celini
Decor en lichtontwerp Theun Mosk
Kostuums Liesbet Swings
Regie-assistentie Tim Verbeek
Coproductie Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel en hetpaleis
Met steun van Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka 

Tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival houd je met plezier op de hoogte van nieuws over het festival. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven door ‘Unsubscribe' aan te klikken onderaan onze nieuwsbrieven.

Venster sluiten