5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

ENT x NTF PRO: De generatieclash

do 7 sep
15:00
Frascati

Frascati 4 | 80 minuten | Eindtijd 16:20

Hoe gaan we gezamenlijk om met gevoeligheden tussen verschillende generaties op de werkvloer?
Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Met vijf generaties tegelijk op de werkvloer, van Gen Z tot en met de boomers, zijn de verschuivingen van de tijd goed zichtbaar. En vaker wel dan niet worden de verschillen gevoeld boven de overeenkomsten. Hoe gaan we gezamenlijk om met gevoeligheden, is er meer ruimte voor nuance en wederzijds begrip?

Vooral de nieuwe generaties hebben de neiging om te oordelen in ‘goed’ en ‘fout’. Op hun beurt voelen de oudere generaties daar veel verzet tegen, wat vaak leidt tot starheid. Wat weer leidt tot onbegrip, et cetera.

Verwacht felle statements, genuanceerde oplossingen, scènes geschreven door Kedves van den Berg en ontmoetingen tussen generaties met een kop thee of een biertje.

Dit programma is een initiatief van Ensemble Nieuwe Theaterwerkers (ENT), een beweging die werkt aan meer verbinding tussen jonge theaterwerkers binnen het theaterveld

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten