5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Fringe Showcase

Foto: Nichon Glerum
vr 6 sep
11:00
Theater Bellevue

Klein Bellevue | 90 minuten

Tijdens de Fringe Showcase zie je korte pitches van een deel van het aanbod op Amsterdam Fringe Festival.

Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Korte pitches van het Amsterdam Fringe Festival

Amsterdam Fringe Festival biedt jaarlijks een podium aan een generatie nieuwe theatermakers. Tijdens de Fringe Showcase zie je korte pitches van een deel van het aanbod op Amsterdam Fringe Festival. Met veel schwung serveren nieuwe makers voorproefjes van hun werk. De Fringe Showcase is de ideale kennismaking met de sfeer en het programma van Fringe, en een heerlijke warming-up voor de rest van het festival.

Bij Fringe staat experiment voorop. Het is die geestdrift, het de randjes opzoeken van wat we al kennen, wat we willen stimuleren en uitdagen in makers, partners, publiek en onszelf. Fringe wil een omgeving creëren waarin het risico dat dikwijls met artistiek experiment gepaard gaat ‘veilig’ genomen kan worden: een vrijplaats, zowel voor eigenzinnige makers als voor ons publiek.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten