5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Fringe x NTF PRO: Inclusive climate activism

Foto: Annelies Verhelst
do 7 sep
10:00
Frascati

Frascati 2 | 60 minuten | Eindtijd 11:00

Fringe-artiesten gaan met het publiek in gesprek over het belang van inclusief klimaatactivisme en de rol die kunstenaars daarin kunnen spelen.
Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Een felle groep Fringe-artiesten komt op voor inclusief klimaatactivisme. Waarom? Omdat klimaatverandering de kwetsbaarheid van iedereen die lijdt onder ongelijkheid, sociaal onrecht, racisme en andere vormen van discriminatie zal vergroten.

Waarom kan klimaatactivisme als meer worden gezien dan alleen ecologisch activisme? Op welke manier kunnen milieuactivisten meer inclusief zijn in hun zaak en andere acties tegen onrecht erkennen als deel van de oplossing? Hoe kunnen we ons verbinden met mensen over de hele wereld die lijden onder klimaatongelijkheid en klimaatracisme? Tijdens Fringe x NTF PRO: Inclusive climate activism worden onder andere deze vragen met het publiek gedeeld.

De voertaal van dit programma is Engels

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten