5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Fringe x NTF PRO: Redefining the Future of Art

Foto: Nichon Glerum
do 5 sep
10:00
Frascati

Frascati 3 | 60 minuten

In een interactieve discussie gaan 5 Fringe-artiesten in gesprek over het herdefiniëren van de toekomst van de kunst.

Kaarten bestel je via de knop  Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Interactief gesprek met Fringe over onze toekomst

Sluit je aan bij CAAM: De toekomst van kunst opnieuw definiëren. In een interactieve discussie zullen 5 Fringe-artiesten vragen over de toekomst van kunst onderzoeken. Zou een door kunstenaars geleid ministerie de kunstsector ten goede komen? Hoe verhouden heersende trends in de kunstwereld zich tot de praktische toepassing van diversiteit?

Catalyst Art for the Antifragile Ministry (CAAM) is een collectief van Fringe-artiesten dat zich richt op de dringende behoeften van de lokale kunstgemeenschap. Van het bevorderen van de dialoog tussen kunstenaar en omgeving tot het organiseren van grensverleggende optredens die heersende trends uitdagen of het bevorderen van gemeenschapsbouw.

CAAM ondersteunt kwetsbare artiesten en waarborgt de vrijheid van meningsuiting, vooral voor degenen wier stem opzettelijk wordt gemarginaliseerd. CAAM daagt formele, sociale en politieke conventies uit, bevordert diversiteit en koestert een dynamisch, inclusief en rechtvaardig kunstecosysteem.

Concept en uitvoering van dit programma is in handen van vijf makers, verbonden aan Amsterdam Fringe Festival 2024. Hun namen worden op een later moment aangekondigd.

Voertaal van dit programmaonderdeel is Engels

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten