Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

GALA van het Nederlands Jeugdtheater

zo 11 sep
13:30
De Krakeling

Krakeling | duur 2 uur

Het jaarlijkse Jeugdtheatergala is een dag waarop creatieven, nieuwelingen, ervaren makers en nieuwsgierigen elkaar ontmoeten en waarin alles draait om jeugdtheater. Deze middag vindt plaats in Theater De Krakeling op Cultuurpark Westergas en is een vast onderdeel van NTF Jong, de jeugdeditie van het Nederlands Theater Festival (1 t/m 11 sept). Hierin zijn de hoogtepunten van het afgelopen jeugdtheaterseizoen nog één keer te zien.

De regie van de dag is dit jaar in handen van Belle van Heerikhuizen (o.a. Sweet Sixteen en De wereld & Ko) die ons op geheel eigen wijze meeneemt in het programma. Met o.a. de Golden Cricket song van DIEHELEDING en de Staat van het Jeugdtheater, dit jaar uitgesproken door Daniël van Klaveren, artistiek directeur Theater Sonnevanck.

Na afloop van het programma praten we na met een hapje en een drankje. Ben je (theater)professional en wil je deze dag graag meemaken? Meldt je aan via de code die je in de uitnodiging ontvangen hebt. Voor meer info bel naar de kassa 020-6245123

Credits
Regie van de dag Belle van Heerikhuizen
Staat van het Jeugdtheater Daniël van Klaveren
Golden Cricket song DIEHELEDING

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten