5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Gender en Toneelprijzen: sessie 2  


Vincent Wijlhuizen

do 1 sep
15:00
Frascati

Frascati 1 | 60 min

Tickets voor dit programma zijn alleen verkrijgbaar als onderdeel van de NTF PRO dagpas. Nog niet in het bezit van een dagpas? Koop hem via de ticketlink! Na het selecteren van het gewenste ticket (dagticket of combiticket) en invoer van je gegevens kan je jouw persoonlijke NTF PRO route samenstellen.

Gender en Toneelprijzen, sessie 2  

De wereld krijgt steeds meer oog voor genderdiversiteit en genderongelijkheid. Sinds jaren worden de belangrijkste toneelprijzen van ons land gedifferentieerd naar gender: ‘vrouwelijke’ en ‘mannelijke’ rollen. Is dat onderscheid nog opportuun, of moet er iets worden veranderd? En zo ja, hoe?

Na de presentatie van adviesbureau Blueyard eerder deze ochtend, wordt het gesprek nu breder gevoerd met de NTF PRO-bezoekers. Gespreksleider is Vincent Wijlhuizen.

Het onderzoek is te vinden op: Microsoft Word – VSCD_Blueyard Rapportage Gender Toneelprijzen.docx

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten