Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

Grensgebieden: regionale expertise  

do 1 sep
12:00
De Brakke Grond

Brakke Grond Rode Zaal | 60 min

Tickets voor dit programma zijn alleen verkrijgbaar als onderdeel van de NTF PRO dagpas. Nog niet in het bezit van een dagpas? Koop hem via de ticketlink! Na het selecteren van het gewenste ticket (dagticket of combiticket) en invoer van je gegevens kan je jouw persoonlijke NTF PRO route samenstellen.

Grensgebieden: regionale expertise  

Klopt het beeld wel dat innovatie in de randstad begint of vindt artistieke innovatie plaats in het hele land? Hoe voorkomen we blinde vlekken, wat weten we nu echt van lokale kennis en praktijken? Zit de vernieuwing niet vaak juist in de letterlijke en figuurlijke grensgebieden van het theaterlandschap?

De komende jaren ondersteunt het Nederlands Theater Festival een nieuwe vorm van regionale uitwisseling. Als aftrap presenteren drie expertisecentra hun unieke perspectieven: SPOT Groningen, Parkstad Limburg Theaters / Cultura Nova en Zeeland Nazomerfestival / Theaterproductiehuis Zeeland . Komend seizoen organiseren zij field trips naar hun eigen huizen voor theaterprofessionals in het hele land. Tijdens deze bijeenkomst delen zij hun inspirerende invalshoeken.

Gespreksleider is Jonathan Offereins

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten