5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Impossible Conversation on Art


Building Conversation

Pablo Sanhueza
za 5 sep
15:00
Online
zo 6 sep
20:00
Online

ONLINE | duur 2 uur

“Art is the line around your thoughts” (Gustav Klimt). Hoe kunnen we praten en denken over kunst? En hoe organiseren we ons opdat kunst kan bestaan? Voor Impossible Conversation on Art gaan we te rade bij de Jezuïeten die een gesprekspraktijk ontwikkelden om te spreken over abstracte begrippen. Een methode waarin je met elkaar vertraagt en persoonlijke beelden verbindt, door te schrijven, te lezen en samen te spreken.

Speciaal voor het Nederlands  Theater Festival gebruiken we deze gespreksvorm om te spreken over kunst, niet als een abstract begrip, maar als een persoonlijke beleving.

Concept en ontwikkeling: Lotte van den Berg, Daan ’t Sas, Peter Aers
In samenwerking met: Mara van Nes, Tomas Leijen, Katja Dreyer, Satchit Puranik, Bram Vreeswijk, Salomé Mooij en alle mensen die deelnamen aan de gesprekken.
Gespreksbegeleiders: Daan ’t Sas en Dennis Molendijk
Host en productie: Yoka van Zuijlen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten