5 t/m 15 september 2024 Amsterdam

Karma

Rayen Panday

Tickets

za 7 sep
20:15
De Kleine Komedie
zo 8 sep
20:15
De Kleine Komedie

Karma

Rayen Panday

Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd op een ander toepassen, maar vrijwel nooit op onszelf betrekken. Karma kennen we toe aan ‘het universum’ terwijl we zelf beslissen waar en wanneer het moet gebeuren. En vooral bij wie. Karma is van oorsprong echter een principe dat verwijst naar het verrichten van daden, maar niet de gevolgen daarvan. Het betekent letterlijk ‘handeling’ en kent geen goed of kwaad… Maar goed, laten we voor nu maar even de volle focus richten op deze voorstelling.

Karma van Rayen Panday is een persoonlijke voorstelling vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van je karma af.

De opvallend persoonlijke voorstelling Karma markeert een grote stap in het kunstenaarschap van Rayen Panday. Zijn eigen dilemma’s smeedt hij om tot een universeel portret van de feilbare mens die met zichzelf in het reine probeert te komen. Panday laat zijn toeschouwers met plezier in hun morele verwarring rondzwemmen.

Fotografie Jurriaan Hoefsmit  

Vormgeving Arie Koomen 

Tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival houd je met plezier op de hoogte van nieuws over het festival. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven door ‘Unsubscribe' aan te klikken onderaan onze nieuwsbrieven.

Venster sluiten