5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

LATE NIGHT BAR


NTF X FRINGE

Photo: Nichon Glerum
vr 8 sep
22:00
Theater Bellevue
gratis
za 9 sep
22:00
Theater Bellevue
gratis
do 14 sep
22:00
Theater Bellevue
gratis
vr 15 sep
22:00
Theater Bellevue
gratis
za 16 sep
22:00
Theater Bellevue
gratis

Klein Bellevue | 22:00 - 01:00 uur

Surprise acts, DJ’s & Drinks

Come to The Late Night Bar for Surprise acts, DJ’s & Drinks
Amsterdam Fringe Festival en het Nederlands Theater Festival presenteren voor de tweede keer de ‘Late Night Bar’: opkomend talent, gevestigde namen, performances en variété, verrassende acts en DJ’s in nachtclubsetting. Vijf avonden tijdens de festivals in ‘Klein Bellevue’ van Theater Bellevue van 22:00 uur tot 01:00 uur. Een kaartje kopen hoeft niet.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten