5 t/m 15 september 2024 Amsterdam

Makkelijk in de omgang

Lisa Ostermann

Jessica Zeylmaker

Tickets

wo 11 sep
20:15
De Kleine Komedie
do 12 sep
20:15
De Kleine Komedie

Makkelijk in de omgang

Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig.

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. ‘Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij’ kopte NRC in een vijfsterrenrecensie over haar nieuwe voorstelling. ‘Makkelijk in de omgang’: dé voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.

Lisa Ostermann is één brok energie en overtuigingskracht. Ze speelt pas haar tweede solovoorstelling en lijkt nu haar stem al gevonden te hebben. Ze houdt een urgent pleidooi voor zachtheid en empathie, zonder de woede die haar drijfveer is te temperen. Een geweldig goed doordacht programma, even komisch als ontroerend. 

In haar tweede programma bevestigt Lisa Ostermann hoe machtig veel talent ze heeft, voor grappen, verhalen en liedjes. Ze is helemaal thuis op het podium. […]

Één grote onderstreping van het feit dat ‘Lisa fucking Ostermann’ in deze voorstelling zowel zacht als hard uit de hoek kan komen, helemaal in haar element is en haar vorm en stem heeft gevonden. 

Comédienne Lisa Ostermann is een natuurtalent.

Tekst, muziek en spel Lisa Ostermann 

Theatertechniek en toetsen Teije Bartstra 
Technische productie Jelle van Setten 
Lichtontwerp en toneelbeeld Jasper Nijholt 
Assistent lichtontwerp Willem van der Maarel 
Impresariaat Bunker Theaterzaken 
Eindregie Margôt Ros 
Adviezen Jurrian van Dongen, Emma Linssen, Koos Terpstra  

Tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival houd je met plezier op de hoogte van nieuws over het festival. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven door ‘Unsubscribe' aan te klikken onderaan onze nieuwsbrieven.

Venster sluiten