5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Naar een faire theaterkritiek

Foto: Nichon Glerum
vr 6 sep
13:00
De Balie

Grote Zaal | 90 minuten

Gesprek over de rol van de theaterkritiek.

Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Wat is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid?

De theaterkritiek staat voor grote uitdagingen. Hoe kan de kritiek inclusiever en gezonder worden zonder haar onafhankelijkheid te verliezen?  En hoe kunnen we het beroep minder precair maken? Veel instellingen in het theaterveld zien het belang van de kritiek, maar zien ook ruimte voor verbetering. Kunnen kritiek en veld hier gezamenlijk verantwoordelijkheid voor nemen?

Theaterkrant, NITE + Club Guy & Roni, De Brakke Grond en Het Nederlands Theater Festival organiseren een gesprek tussen critici, makers en vertegenwoordigers van instellingen. Welke rollen hebben zij in het ecosysteem? Welke kritiek willen we hebben? En hoe komen we tot een betere theaterkritiek? Een gesprek over onderlinge afhankelijkheid, verantwoordelijkheid en positie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten