5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

NTF Aftertalk – The Story of Travis


Het Laatste Woord

Foto: Mark Bolk
do 7 sep
22:25
ITA
GRATIS
vr 8 sep
22:25
ITA
GRATIS

ITA Salon | Na afloop, gratis toegang op vertoon van een kaartje

NTF AfterTalk ‘Het Laatste Woord’ – vindt plaats in de ITA Salon (naast de rotonde op de benedenverdieping). Toegang is gratis op vertoon van een bezochte voorstelling op het festival van die dag. NTF AfterTalk ‘Het Laatste Woord’ wordt in samenwerking met Theater Rotterdam georganiseerd.

Het Laatste Woord is aan de toeschouwer.
Na een voorstelling ben je soms geneigd je af te vragen: Wat vond ik ervan? Maar: Wat heb ik eigenlijk gezien? of: Wat blijft me bij? Vragen die een boeiend gesprek kunnen opleveren.

Daarom organiseren we tijdens het Nederlands Theater Festival Het Laatste Woord: een kort nagesprek onder leiding van een bevlogen gespreksleider, waarin toeschouwers hun eigen observaties en gedachten met elkaar uitwisselen. Het woord is aan de bezoeker. Zo leer je ook de ander kennen, maar je bent ook welkom om enkel te luisteren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten