5 t/m 15 september 2024 Amsterdam

NTF Aftertalk – Yara’s Wedding

Het Laatste Woord

Foto: Katrin Ribbe

Tickets

do 14 sep
22:30
ITA
Gratis
vr 15 sep
22:30
ITA
Gratis
za 16 sep
17:00
ITA
Gratis

NTF AfterTalk ‘Het Laatste Woord’ – vindt plaats in de ITA Salon (naast de rotonde op de benedenverdieping). Toegang is gratis op vertoon van een bezochte voorstelling op het festival van die dag. NTF AfterTalk ‘Het Laatste Woord’ wordt in samenwerking met Theater Rotterdam georganiseerd.

NTF Aftertalk – Yara’s Wedding

Het Laatste Woord

Het Laatste Woord is aan de toeschouwer.
Na een voorstelling ben je soms geneigd je af te vragen: Wat vond ik ervan? Maar: Wat heb ik eigenlijk gezien? of: Wat blijft me bij? Vragen die een boeiend gesprek kunnen opleveren.

Daarom organiseren we tijdens het Nederlands Theater Festival Het Laatste Woord: een kort nagesprek onder leiding van een bevlogen gespreksleider, waarin toeschouwers hun eigen observaties en gedachten met elkaar uitwisselen. Het woord is aan de bezoeker. Zo leer je ook de ander kennen, maar je bent ook welkom om enkel te luisteren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival houd je met plezier op de hoogte van nieuws over het festival. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven door ‘Unsubscribe' aan te klikken onderaan onze nieuwsbrieven.

Venster sluiten