5 t/m 15 september 2024 Amsterdam

NTF PRO Grensverleggend: innovatie in het land

12/05/2023

Tickets

7 sepFrascati

do 7 sep
13:30
Frascati

Wat zijn belangrijke eye-openers als het gaat om artistieke vernieuwing in de grensgebieden van ons land?
Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

NTF PRO Grensverleggend: innovatie in het land

Klopt het beeld dat innovatie in de Randstad begint? Zit vernieuwing niet juist in de letterlijke en figuurlijke grensgebieden van ons theaterlandschap? Hoe voorkomen we blinde vlekken in het cultuurbeleid? Wat weten we nu echt van lokale kennis en praktijken?

De komende jaren verlegt het Nederlands Theater Festival het perspectief naar buiten de Randstad. Artistieke innovatie vindt in het hele land plaats. Hoe kunnen grensgebieden een matchmaker zijn voor vraagstukken die grenzen ontstijgen. Onlangs presenteerden gloednieuwe Innovatie Hubs in Groningen, Zeeland en Limburg hun unieke invalshoeken met theaterprofessionals uit heel Nederland. De belangrijkste eye-openers uit de focusdagen worden tijdens deze meeting gedeeld.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival houd je met plezier op de hoogte van nieuws over het festival. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven door ‘Unsubscribe' aan te klikken onderaan onze nieuwsbrieven.

Venster sluiten