5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

NTF PRO Grensverleggend: innovatie in het land

12/05/2023
do 7 sep
13:30
Frascati

Frascati 2 | 60 minuten | Eindtijd 14:30

Wat zijn belangrijke eye-openers als het gaat om artistieke vernieuwing in de grensgebieden van ons land?
Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Klopt het beeld dat innovatie in de Randstad begint? Zit vernieuwing niet juist in de letterlijke en figuurlijke grensgebieden van ons theaterlandschap? Hoe voorkomen we blinde vlekken in het cultuurbeleid? Wat weten we nu echt van lokale kennis en praktijken?

De komende jaren verlegt het Nederlands Theater Festival het perspectief naar buiten de Randstad. Artistieke innovatie vindt in het hele land plaats. Hoe kunnen grensgebieden een matchmaker zijn voor vraagstukken die grenzen ontstijgen. Onlangs presenteerden gloednieuwe Innovatie Hubs in Groningen, Zeeland en Limburg hun unieke invalshoeken met theaterprofessionals uit heel Nederland. De belangrijkste eye-openers uit de focusdagen worden tijdens deze meeting gedeeld.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten