Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search
do 2 sep
10:00

De hele dag NTF PRO voor €50

Aanvankelijk wilden NTF PRO geheel in het teken stellen van Theater en Wetenschap. Maar al gauw merkten we dat dat geen recht zou doen aan de manier waarop het theater inmiddels verweven is met vele andere sectoren en grensgebieden.

Het theater is overal. Het theater houdt zich bezig met onderwijs, wetenschap, politiek, duurzaamheid, maatschappelijke vraagstukken, zorg, leefbaarheid, sociale cohesie, spiritualiteit… Het theater is kortom gemerkt en ongemerkt alom aanwezig en staat continu in verbinding met een wereld die op haar beurt continu beweegt.

Daarover gaat het professionalsprogramma Nederlands Theater Festival 2021: Theater in verbinding met. In verbinding met, natuurlijk, het publiek en grensgebieden als het brein, robotica en natuurkunde.

In korte, inspirerende forums, lezingen en workshops worden theaterprofessionals en theaterstudenten bijgepraat over actuele ontwikkelingen en trends. Over de zoektocht naar nieuw publiek, over de invloed van spiritualiteit op de kunstenaar, over Higgsdeeltjes, over hoe het MOMA bezoekers laat kijken naar kunst en of dat voor theater ook werkt, over de dekolonisering van het theater en meer wat je moet weten om een beetje bij te zijn.

Om al deze mooie, interessante en verdiepende programma’s op donderdag 2 september bij te kunnen wonen, moet je in het bezit zijn van een NTF PRO dagpas. Voor slechts €50 kun je (bijna) alles van NTF PRO zien! Koop hem hier en ontvang na betaling een link toegestuurd waarmee je jouw ideale programma kunt samenstellen. Onze traditionele opening van het festival, De Staat van het Theater, zit inbegrepen bij de dagpas.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten