7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
Cart
Search

NTF Talkshow – Jihad van Liefde

Foto: annemieke van der togt
di 12 sep
19:30
ITA
GRATIS
wo 13 sep
19:30
ITA
gratis

ITA Salon | 45 min | naast de rotonde op de benedenverdieping | Gratis inloop

Donderdag 7 t/m zaterdag 16 september in de Salon van ITA een uur voorafgaand aan de voorstellingen in ITA. Gratis toegankelijk.

Voor wie het leuk en interessant vindt om dieper op de voorstellingen in te gaan, is er tijdens het Nederlands Theater Festival de live NTF TALKSHOW.

Dionne Verwey of Rikkert van Huisstede gaan voorafgaand aan de voorstellingen in ITA in gesprek met regisseurs en acteurs. Ze geven een inleiding op de voorstelling en praten met de host over de schoonheid van het theater. Opkomende theatermakers trakteren het publiek op voorproefjes van hun voorstellingen die te zien zijn in het Amsterdam Fringe Festival.

 

Woensdag is Eran Ben Michael, de regiseur van Jihad van Liefde te gast. Alsook een componist en een historicus.

 

Dinsdag ontvangt Dionne Verwey makers van de voorstelling Jihad van Liefde Sarah Ringoet en Erik Kouwenhoven.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten