5 t/m 15 september 2024 Amsterdam

NTF Talkshow – Vogels

Foto: Fabian Calis

Tickets

10, 11 sepITA

zo 10 sep
18:30
ITA
gratis
ma 11 sep
18:30
ITA
gratis

Donderdag 7 t/m zaterdag 16 september in de Salon van ITA een uur voorafgaand aan de voorstellingen in ITA. Gratis toegankelijk.

NTF Talkshow – Vogels

Voor wie het leuk en interessant vindt om dieper op de voorstellingen in te gaan, is er tijdens het Nederlands Theater Festival de live NTF TALKSHOW.

Dionne Verwey of Rikkert van Huisstede gaan voorafgaand aan de voorstellingen in ITA in gesprek met regisseurs en acteurs. Ze geven een inleiding op de voorstelling en praten met de host over de schoonheid van het theater. Opkomende theatermakers trakteren het publiek op voorproefjes van hun voorstellingen die te zien zijn in het Amsterdam Fringe Festival.

https://vimeo.com/862875322?share=copy

Maandag verteld de directeur van het Nederlands Theater Festival, Tobias Kokkelmans, over de voorstelling Vogels. Ook is er een fragment uit een Fringe optreden en besteden we aandacht aan vragen uit het publiek.

 

Op zondag praten we met Peter van Kraaij, de Dramadurg van de voorstelling Vogels, en zien we een fragment uit de Fringe voorstelling The Absent Academy. Bekijk hieronder de promo.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival houd je met plezier op de hoogte van nieuws over het festival. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven door ‘Unsubscribe' aan te klikken onderaan onze nieuwsbrieven.

Venster sluiten