5 t/m 15 september 2024 Amsterdam

NTF TALKSHOW – Yara’s Wedding

Foto: Oostblok

Tickets

14, 15, 16 sepITA

do 14 sep
19:30
ITA
gratis
vr 15 sep
19:30
ITA
gratis
za 16 sep
14:00
ITA
gratis

Donderdag 7 t/m zaterdag 16 september in de Salon van ITA een uur voorafgaand aan de voorstellingen in ITA. Gratis toegankelijk.

NTF TALKSHOW – Yara’s Wedding

Voor wie het leuk en interessant vindt om dieper op de voorstellingen in te gaan, is er tijdens het Nederlands Theater Festival de live NTF TALKSHOW.

Dionne Verwey of Rikkert van Huisstede gaan voorafgaand aan de voorstellingen in ITA in gesprek met regisseurs en acteurs. Ze geven een inleiding op de voorstelling en praten met de host over de schoonheid van het theater. Opkomende theatermakers trakteren het publiek op voorproefjes van hun voorstellingen die te zien zijn in het Amsterdam Fringe Festival.

https://vimeo.com/862875322?share=copy

Vrijdag is Frederieke Schubert (dramatorg), Rasit Elibol en Rik van den Bos (schrijvers) van de voorstelling Yara’s Wedding.

 

Donderdag ontvangt Rikkert van Huisstede Joël Bons, de Artistiek leider van het Asko Schönberg Ensemble, over hun voorstelling; Yara’s Wedding alsook de componist. Graag tonen we je ook een fragment uit de Fringe voorstelling ‘A Fist of Tongues’.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival houd je met plezier op de hoogte van nieuws over het festival. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven door ‘Unsubscribe' aan te klikken onderaan onze nieuwsbrieven.

Venster sluiten