5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

NTF-TV: ACT!


Acteursbelangenvereniging

Foto: Julian Maiwald
do 10 sep
18:00
ITA
do 10 sep
18:00
Online

Koninklijke Foyer | 60 minuten

Je kunt bij dit programma onderdeel live aanwezig zijn in onze NTF-TV studio in de Koninklijke Foyer in Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Er is een beperkt aantal ‘live tickets’ te koop voor 2 euro per stuk.

Grijp je naast de ‘live tickets’ of bekijk je het liever thuis? Klik dan op ‘live stream’ voor toegang. Betaal per programma (variërend van 0,99 cent tot € 5 per view) of kies voor het voor het voordelige passe-partout van € 10 waarmee je toegang krijgt tot het complete online programma.

Hoe is het acteurs vergaan sinds 15 maart? En wat zijn de plannen voor de toekomst?

Actrices Manoushka Zeegelaar Breeveld en Malou Gorter zijn de voorzitter en bestuurslid van acteursbelangenvereniging ACT. In dit uur praten zij over de gevolgen van de Corona maatregelen van het kabinet voor het acteursvak. Hoe gaan acteurs hiermee om? Wat is het belang van een gezonde culturele sector voor onze economie?

Ook blikken zij vooruit op de aankomende workshopweek met veel internationale gastdocenten.

Verder willen ze het hebben over de onvermijdelijke onderwerpen als institutioneel racisme en machtsmisbruik op de werkvloer. En vooral hoe ACT hier iets aan wil veranderen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten