5 t/m 15 september 2024 Amsterdam

NTF-TV: De Criticitafel

Herien Wensink, Simon van den Berg, Hans Smit en Sander Janssens

Tickets

6, 12, 6, 12 sepITA, Online

zo 6 sep
17:00
ITA
za 12 sep
16:00
ITA
zo 6 sep
17:00
Online
za 12 sep
16:00
Online

Je kunt bij dit programma onderdeel live aanwezig zijn in onze NTF-TV studio in de Koninklijke Foyer in Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Er is een beperkt aantal ‘live tickets’ te koop voor 2 euro per stuk.

Grijp je naast de ‘live tickets’ of bekijk je het liever thuis? Klik dan op ‘live stream’ voor toegang. Betaal per programma (variërend van 0,99 cent tot € 5 per view) of kies voor het voor het voordelige passe-partout van € 10 waarmee je toegang krijgt tot het complete online programma.

NTF-TV: De Criticitafel

Herien Wensink, Simon van den Berg, Hans Smit en Sander Janssens

In de live(stream)-editie van de (bijna-)maandelijke theaterpodcast De Criticitafel bespreken theaterrecensenten Herien Wensink (de Volkskrant), Simon van den Berg (Het Parool, Theaterkrant, Theatermaker), Sander Janssens (NRC, Theaterkrant) en presentator Hans Smit (Het Parool) voorstellingen die op het festival te zien zijn of te zien hadden moeten zijn, het opvallende theaternieuws van dat moment en wat er verder nog ter tafel komt.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival houd je met plezier op de hoogte van nieuws over het festival. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven door ‘Unsubscribe' aan te klikken onderaan onze nieuwsbrieven.

Venster sluiten