5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search
do 3 sep
18:00
ITA
zo 6 sep
18:00
ITA
di 8 sep
18:00
ITA
do 3 sep
18:00
Online
zo 6 sep
18:00
Online
di 8 sep
18:00
Online
za 12 sep
17:00
ITA
za 12 sep
17:00
Online

Koninklijke Foyer | 60 minuten

Je kunt bij dit programma onderdeel live aanwezig zijn in onze NTF-TV studio in de Koninklijke Foyer in Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Er is een beperkt aantal ‘live tickets’ te koop voor 2 euro per stuk.

Grijp je naast de ‘live tickets’ of bekijk je het liever thuis? Klik dan op ‘live stream’ voor toegang. Betaal per programma (variërend van 0,99 cent tot € 5 per view) of kies voor het voor het voordelige passe-partout van € 10 waarmee je toegang krijgt tot het complete online programma.

Theaterjournalisten Herien Wensink (De Volkskrant) en Ron Rijghard (NRC) gaan in gesprek met uiteenlopende, inspirerende gasten uit het theaterveld. Over engagement en ironie, over hoe een nieuwe, aanstormende generatie makers de sector op de schop neemt, over hoe de theaters zich financieel redden in coronatijd, en over hoe en waar theaters en makers nieuw publiek kunnen vinden.

Vast onderdeel van ‘de Theatertalkshow’ is de ‘Mini-Staat’ uitgesproken door respectievelijk Tatiana Pratley, Marjolijn van Heemstra, Ira Kip en Jacqueline Blom. Dagelijks schuift een acteur of theatermaker aan, onder wie Laura van Dolron, Joy Delima en Dilan Yurdakul.  De opzwepende pauzemuziek komt van dubbeltalenten uit de sector, zoals Stephanie Louwrier en acteurstrio Collectiet. Verder praten Ron en Herien over ‘Hoe het met het theater gaat?’ met o.a.Vivienne Ypma, Lucien Kempel, Angelique Finkers op 3 september. Over ‘Nieuw publiek’, met: o.a. Richard Kofi en Rehana Ganga op 6 september.  ‘Activisme versus ironie’ komt aan de orde op 8 september, met o.a.:Vincent Rietveld en Eva Sancho Rodriguez. ‘The Next Generation’ is aan het woord op 12 september,  met Caro Derkx en Eline Arbo.

Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de meest actuele programma of volg ons via onze sociale mediakanalen.

 

 

 

Pauze muziek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten