5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

NTF-TV: Snelcursus Theaterkijken


Cecile Brommer

Foto: Julian Maiwald
ma 7 sep
18:00
Online

Koninklijke Foyer | 30 minuten

Je kunt bij dit programma onderdeel live aanwezig zijn in onze NTF-TV studio in de Koninklijke Foyer in Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Er is een beperkt aantal ‘live tickets’ te koop voor 2 euro per stuk.

De voorstelling ‘Immens’ is ook via een ‘live stream’ te bekijken, klik hier.

Grijp je naast de ‘live tickets’ of bekijk je het liever thuis? Klik dan op ‘live stream’ voor toegang. Betaal per programma (variërend van 0,99 cent tot € 5 per view) of kies voor het voor het voordelige passe-partout van € 10 waarmee je toegang krijgt tot het complete online programma.

Wij gaan samen naar ‘Immens’ van Theater Utrecht. Met jou, toeschouwer, doorloopt dramaturg Cecile Brommer de reis vanaf het moment dat je een ticket hebt gekocht en van huis vertrekt (of je computer aanzet), tot de voorstelling begint. Samen passeren jullie vragen als: wat verklapt de titel over wat je kan verwachten? Wat zou je willen weten over de theatergroep en de acteurs?

Cecile deelt graag alles wat zij zelf te weten is gekomen over ‘Immens’, zonder spoilers. En niet onbelangrijk: trek de juiste schoenen aan. Welke dat zijn, dat vertelt zij jou ook. Zo bereiden jullie je samen voor op een overgetelijke theaterervaring.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten