Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

NTF-TV: Zomaargasten


Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn

Roxanne Hellevoort
Foto: Anna van Kooij
vr 4 sep
18:00
ITA
wo 9 sep
18:00
ITA
vr 4 sep
18:00
Online
wo 9 sep
18:00
Online

Koninklijke Foyer | 60 minuten

Je kunt bij dit programma onderdeel live aanwezig zijn in onze NTF-TV studio in de Koninklijke Foyer in Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Er is een beperkt aantal ‘live tickets’ te koop voor 2 euro per stuk.

Grijp je naast de ‘live tickets’ of bekijk je het liever thuis? Klik dan op ‘live stream’ voor toegang. Betaal per programma (variërend van 0,99 cent tot € 5 per view) of kies voor het voor het voordelige passe-partout van € 10 waarmee je toegang krijgt tot het complete online programma.

Bent u het ook zo beu om telkens weer te moeten luisteren naar exact dezelfde verhalen van exact dezelfde BN’ers? Kom dan naar de 100% BN’er-vrije studio van Zomaargasten.

Interviewers Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn laten zich telkens weer verrassen door een Volstrekt Onbekende Nederlander die tot eigen verbazing in de show van zijn of haar leven wordt geïnterviewd over alles wat diegene zo’n bijzonder mens maakt. Een ontwapenend portret van een toevallige voorbijganger, soms ontroerend, soms hilarisch, maar altijd met als doel te laten zien wat deze ene persoon tot zo’n uniek mens maakt. Een monumentje voor de gewone mens, die heus niet zomaar iemand is.

 

Even eenvoudig als raak.

Zeer ontwapenend.

Een mooie vorm van georganiseerde verrassing en herkenning.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten