5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

NTF-TV: Zomaargasten


Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn

Roxanne Hellevoort
Foto: Anna van Kooij
vr 4 sep
18:00
ITA
wo 9 sep
18:00
ITA
vr 4 sep
18:00
Online
wo 9 sep
18:00
Online

Koninklijke Foyer | 60 minuten

Je kunt bij dit programma onderdeel live aanwezig zijn in onze NTF-TV studio in de Koninklijke Foyer in Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Er is een beperkt aantal ‘live tickets’ te koop voor 2 euro per stuk.

Grijp je naast de ‘live tickets’ of bekijk je het liever thuis? Klik dan op ‘live stream’ voor toegang. Betaal per programma (variërend van 0,99 cent tot € 5 per view) of kies voor het voor het voordelige passe-partout van € 10 waarmee je toegang krijgt tot het complete online programma.

Bent u het ook zo beu om telkens weer te moeten luisteren naar exact dezelfde verhalen van exact dezelfde BN’ers? Kom dan naar de 100% BN’er-vrije studio van Zomaargasten.

Interviewers Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn laten zich telkens weer verrassen door een Volstrekt Onbekende Nederlander die tot eigen verbazing in de show van zijn of haar leven wordt geïnterviewd over alles wat diegene zo’n bijzonder mens maakt. Een ontwapenend portret van een toevallige voorbijganger, soms ontroerend, soms hilarisch, maar altijd met als doel te laten zien wat deze ene persoon tot zo’n uniek mens maakt. Een monumentje voor de gewone mens, die heus niet zomaar iemand is.

 

Even eenvoudig als raak.

Zeer ontwapenend.

Een mooie vorm van georganiseerde verrassing en herkenning.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten