5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Old Text, New Narrative: het biculturele repertoire

Foto: Nichon Glerum
do 5 sep
10:00
Frascati

Frascati 2 | 60 minuten

Een laboratorium voor vakgenoten, studenten en internationale gasten waarin de staat van het repertoire onder de loep wordt genomen.

Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Een laboratorium over de staat van het repertoire

Old text, new narrative is een onderzoek naar het belang van het behouden, vernieuwen en verbreden van repertoire in de podiumkunsten van vandaag. Zowel Toneelschuur Producties als ITA willen de algemene opvatting van het begrip repertoire graag opnieuw definiëren. De twee instellingen presenteren gezamenlijk een laboratorium voor vakgenoten, studenten en internationale gasten, waar de staat van het repertoire onder de loep wordt genomen.

Nadat in eerdere edities de representatie van vrouwen en queerness in repertoire is onderzocht, gaan we ditmaal in gesprek met uiteenlopende regisseurs en specialisten over bicultureel repertoire. Welke geliefde teksten worden er al jaren opgevoerd, en wie zijn de schrijvers wier verhalen te weinig worden doorverteld aan nieuw publiek? In samenwerking met The Need for Legacy duiken we in de Nederlandse theatergeschiedenis met diverse gasten en specialisten.

Dit programma is een coproductie van Toneelschuur Producties en Internationaal Theater Amsterdam, i.s.m. met The Need for Legacy.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten