5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Onbeperkt: toegankelijke theaters

do 7 sep
10:00
De Brakke Grond

Prikkelarme toegankelijkheid | Rode zaal | 60 minuten | Eindtijd 11:00

NTF en De Brakke Grond onderzoeken welke stappen je als theater kan zetten om de toegankelijkheid voor artistieke communities met een beperking te vergroten.
Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

NTF en De Brakke Grond trekken samen op om de toegankelijkheid voor artistieke communities met een beperking (zowel artiesten als bezoekers) te vergroten. Welke stappen kun je als theater (nog meer) zetten, wat moet je juist wel doen en wat juist niet? Hoe kun je als instelling een prikkelarm theaterbezoek vormgeven?

Kelsie Acton (Neurodivergent Access Consultant bij het Battersea Arts Centre, UK) gaat tijdens NTF PRO in gesprek met Lisa Wiegel (Artistiek leider de Brakke Grond) en Saartje Oldenburg (Adviseur Stichting Onbeperkt Genieten). Dit gesprek wordt gemodereerd door Tom Dello (STET The English Theatre).

De voertaal van dit programma is Engels.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten