5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Stop het zwijgen (keynote): wat mag je verwachten van werkgevers en toezichthouders?

Foto: Hijweege
vr 6 sep
10:00
ITA

Rabozaal | 60 minuten

Een keynote van auteurs Frank Peters en Karin Bosman over het voorkomen, aanpakken en leren van grensoverschrijdend gedrag.

Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Voorbij het taboe bij grensoverschrijdend gedrag

Het recent verschenen boek Stop met zwijgen gaat over het voorkomen, aanpakken en leren van grensoverschrijdend gedrag. Dit boek schetst een praktische route om een sociaal veilige werkomgeving te creëren. Het laat zien hoe je daadkrachtig omgaat met situaties waarin het toch misgaat. Een keynote van auteurs Frank Peters en Karin Bosman, mede op initiatief van ITA en Theater Bellevue. De auteurs geven organisaties de kennis en het handelingsrepertoire om het zwijgen over dit lastige onderwerp te kunnen doorbreken. Ze doen bovendien een oproep om de geleerde lessen te delen.

Karin Bosman is oprichter van Report App en ervaringsdeskundige. Ze helpt organisaties een blijvende impact te realiseren voor een gezonde en veilige werkplek.

Frank Peters is reputatiestrateeg en oprichter van Virtus Communications. Hij adviseerde in veel grote cases rond grensoverschrijdend gedrag over crisiscommunicatie. Eerder schreef hij Het juiste doen als niemand kijkt en Van winst naar waarde, die allebei de shortlist voor Managementboek van het Jaar bereikten.

De presentatie wordt gevolgd door 2 workshops waar een apart ticket voor gekocht kan worden.

Workshop ‘Stop het zwijgen’ 1: een fictieve crisis-casus 

Workshop ‘Stop het zwijgen’ 2: hoe stel je een gedragscode op?

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten