5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Theatre Green Book: Hét handboek voor een duurzame toekomst


(Keynote door Paddy Dillon & Lisa Burger, UK)

vr 8 sep
15:00
ITA

Koninklijke Foyer | 60 minuten | Eindtijd 16:00

Paddy Dillon en Lisa Burger introduceren in een inspirerende lezing het driedelig standaardwerk Theatre Green Book, over het verduurzamen van theaterproducties en -gebouwen.
Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Het Theatre Green Book is het veelgeprezen en veelbesproken initiatief van tientallen Britse cultuurorganisaties, theatermakers en duurzaamheidsexperts om klimaatneutraal te produceren en theatergebouwen te verduurzamen. Dit driedelige standaardwerk is gemaakt door praktische theatermakers en duurzaamheidsexperts, en biedt een compleet kader voor duurzaamheid. Het boek wordt wereldwijd gebruikt, onder meer door alle toonaangevende theaters en operagezelschappen in het Verenigd Koninkrijk. Het boek wordt nu ook naar het Nederlands vertaald.

Paddy Dillon, een van de belangrijkste theaterarchitecten van het Verenigd Koninkrijk, initieerde het project in 2020 tijdens de coronacrisis, met als doel theatermakers te helpen om te werken aan een duurzame toekomst. Samen met mede-initiatiefnemer Lisa Burger van the National Theatre houdt hij een inspirerende lezing waarin ze de achtergrond van het boek, de principes waar het op gebaseerd is en de huidige ontwikkeling van Green Book-netwerken in Europa beschrijven.

De voertaal van dit programma is Engels.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten