5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Toegankelijkheid: samenwerking met artiesten met / zonder beperking

Foto: Anna van Kooij
do 5 sep
15:00
De Brakke Grond

Grote Zaal | 60 minuten

Makers en bruggenbouwers delen hun ervaringen met het vergroten van de toegankelijkheid voor artistieke communities met een beperking.

Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Bruggen­bouwers delen hun ervaringen
   
NTF en De Brakke Grond trekken samen op in een grotere toegankelijkheid voor artistieke communities (artiesten en bezoekers) met een beperking. Hoe doe je dat? Na vorig jaar de ruimte van het theater onder de loep genomen te hebben, leggen we dit jaar de focus op samenwerking met makers met een beperking. Hoe bouw je aan een vertrouwensband en gelijkwaardigheid? En hoe ontwikkel je als organisatie een visie en vervolgens beleid?

Makers en bruggenbouwers delen hun ervaringen: wat leerden ze uit eerdere samenwerkingen? Een panelgesprek onder leiding van Tom Dello, met broodnodige vragen, tips, tricks, do’s en don’ts voor podia, makers en gezelschappen die hier stappen in willen zetten.

Panelgasten:
Erika Zeegers, verbinder Cultuur en Culturen – Adviseur & Projectleider Visuele Taal Oerol
Boaz Blume, Deaf performer Arts in Sign Languages, Nederlandse Gebarentaaldocent – De Gelderhorst, Vertaler Nederlandse Gebarentaal

e.a.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten