5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Training Duo-Leiderschap


De Metselarij | Anne Faber Stipendium

Foto: Moon Saris
Foto: Edwin Smits
vr 4 sep
10:00
ITA

Pleinfoyer | 240 minuten

Training Duo-Leiderschap voor jong artistiek & zakelijk leiders | De Metselarij & het Anne Faber Stipendium. Er is plek voor 8 duo’s.

De Metselarij & het Anne Faber Stipendium presenteren deze training voor duo’s van jonge artistiek en zakelijk leiders. In deze training gaan we samen op zoek naar wat jullie unieke duoschap nodig heeft aan versterking of onderhoud. Vragen als: hoe kom je in jouw rol het best tot je recht? Wat heb je daar van de ander voor nodig? Waar zit de individuele verantwoordelijkheid en waar de gezamenlijke? Wat is jullie valkuil? Waar zit het grootste plezier en vermogen? Naast een stukje theorie zoomt de training in op jullie specifieke situatie en ervaringen. Zo proberen we inzicht te krijgen in de gezamenlijke leiderschapskwaliteiten en wat daar mogelijk nog aan toe te voegen is.

De Metselarij is een leernetwerk voor jonge professionals in de podiumkunsten. Iedereen die wil delen, reflecteren en zich wil engageren aan een groep ‘peers’, is welkom. Andrea begon het initiatief in 2015 bij Festival Cement vanuit een verantwoordelijkheidsgevoel voor een nieuwe generatie zakelijk leiders en creatief producenten in de podiumkunsten.

Het Anne Faber Stipendium is een initiatief van Het Huis Utrecht en ondersteunt talentvolle startende zakelijk leiders binnen de podiumkunsten in het verder ontwikkelen van hun visie, kennis en leiderschap. Het stipendium wordt vanaf 2018 jaarlijks aan één kandidaat uitgereikt en bedraagt een toelage voor o.a. scholing, coaching en netwerkvorming.

Training Andrea van Wingerden (vh zakelijk directeur Festival Cement, oprichter De Metselarij) en Carolien van der Schoot (Coaching in Cultuur).

Productie en initiatief Linda Kokke (ontvanger Anne Faber Stipendium 2019).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten