Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

Training Duo-Leiderschap


De Metselarij | Anne Faber Stipendium

Foto: Moon Saris
Foto: Edwin Smits
vr 4 sep
10:00
ITA

Pleinfoyer | 240 minuten

Training Duo-Leiderschap voor jong artistiek & zakelijk leiders | De Metselarij & het Anne Faber Stipendium. Er is plek voor 8 duo’s.

De Metselarij & het Anne Faber Stipendium presenteren deze training voor duo’s van jonge artistiek en zakelijk leiders. In deze training gaan we samen op zoek naar wat jullie unieke duoschap nodig heeft aan versterking of onderhoud. Vragen als: hoe kom je in jouw rol het best tot je recht? Wat heb je daar van de ander voor nodig? Waar zit de individuele verantwoordelijkheid en waar de gezamenlijke? Wat is jullie valkuil? Waar zit het grootste plezier en vermogen? Naast een stukje theorie zoomt de training in op jullie specifieke situatie en ervaringen. Zo proberen we inzicht te krijgen in de gezamenlijke leiderschapskwaliteiten en wat daar mogelijk nog aan toe te voegen is.

De Metselarij is een leernetwerk voor jonge professionals in de podiumkunsten. Iedereen die wil delen, reflecteren en zich wil engageren aan een groep ‘peers’, is welkom. Andrea begon het initiatief in 2015 bij Festival Cement vanuit een verantwoordelijkheidsgevoel voor een nieuwe generatie zakelijk leiders en creatief producenten in de podiumkunsten.

Het Anne Faber Stipendium is een initiatief van Het Huis Utrecht en ondersteunt talentvolle startende zakelijk leiders binnen de podiumkunsten in het verder ontwikkelen van hun visie, kennis en leiderschap. Het stipendium wordt vanaf 2018 jaarlijks aan één kandidaat uitgereikt en bedraagt een toelage voor o.a. scholing, coaching en netwerkvorming.

Training Andrea van Wingerden (vh zakelijk directeur Festival Cement, oprichter De Metselarij) en Carolien van der Schoot (Coaching in Cultuur).

Productie en initiatief Linda Kokke (ontvanger Anne Faber Stipendium 2019).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten