5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Tussen gesubsidieerde en vrije sector

Foto: Nichon Glerum
vr 6 sep
13:00
ITA

Koninklijke Foyer | 90 minuten | Eindtijd 14:30

Vier professionals presenteren manieren om publiek te werven, waarbij het betrekken van het publiek bij het maakproces een belangrijke troef is.

Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Publiek werven en betrekken in het maakproces

Hoe betrek je een breed en divers publiek in het maakproces van een nieuwe voorstelling? Elke theaterproducent worstelt met het vinden van een breed en divers publiek. Vooral als het gaat om originele nieuwe voorstellingen is het uitdaging om een breed publiek te bereiken. Ook is er een groot, onbenut publiekspotentieel. Hoe betrek je een breed en divers publiek in het maakproces van een nieuwe voorstelling? Een inkijk in vier verschillende methodes van professionals uit het binnen-en buitenland en de vrije en gesubsidieerde sector.

Het afgelopen decennium zijn er diverse praktijken ontwikkeld om grotere en nieuwe doelgroepen te bereiken. In de MusicalTalk presenteren vier professionals beproefde manieren om publiek te werven, waarbij het betrekken van het publiek bij het maakproces een belangrijke troef is.

Vervolgens is er gelegenheid voor de aanwezigen om hun eigen praktijken te toetsen aan de gepresenteerde voorbeelden. Zijn deze methodes geschikt voor elke nieuwe theaterproductie? Hoe ver moet de professional van huis om doelgroepen te benaderen? Hoe dichtbij en wanneer in het maakproces mogen toeschouwers dan komen? Kunnen vrije en gesubsidieerde producenten daarbij elkaar helpen en versterken?

Dit programmaonderdeel wordt gepresenteerd in samenwerking met MusicalMakers.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten