Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

(TUSSEN)GENERATIES – over hoe we elkaars mentor kunnen zijn

do 1 sep
15:00
Frascati

Frascati 4 | 60 min

Tickets voor dit programma zijn alleen verkrijgbaar als onderdeel van de NTF PRO dagpas. Nog niet in het bezit van een dagpas? Koop hem via de ticketlink! Na het selecteren van het gewenste ticket (dagticket of combiticket) en invoer van je gegevens kan je jouw persoonlijke NTF PRO route samenstellen.

(TUSSEN)GENERATIES – over hoe we elkaars mentor kunnen zijn

Waar ENT zich tot nu op de jonge makers en studenten heeft gericht, willen ze in dit gesprek ook de andere generaties opzoeken. Met hen wil ENT praten over mentorschap. Niet als iets wat alleen binnen een opleiding gebeurt, maar als iets wat je hele leven lang doorgaat. We vragen ons af hoe we elkaar op sleeptouw kunnen nemen, duwtjes kunnen geven, nieuwe dingen kunnen leren, kunnen ondersteunen en betrekken op een duurzame en gezonde manier. Als individuen en als instanties. Door alle generaties heen en alle kanten op. Het wordt een gesprek zonder gespreksleider, met studenten, programmeurs, producenten, docenten, mentoren, bazen, jonge en oude theaterwerkers.

Ensemble Nieuwe Theaterwerkers (ENT) is een nieuw netwerk opgezet voor en door studenten en pas-afgestudeerden, om de kloof tussen de scholen en het werkveld te dichten en jonge theaterwerkers meer te verbinden.  Het ENT organiseert een aantal keer per jaar een TALK en één keer per jaar een CONGRES. 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten