5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Uitreiking BNG Bank Theaterprijs 2024

Foto: Nichon Glerum
vr 6 sep
15:00
Theater Bellevue

Grote Zaal | 90 minuten

De uitreiking van de BNG Bank Theaterprijs 2024.

Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

In gesprek met de genomineerden en de jury

Tijdens deze middag reiken we de BNG Bank Theaterprijs 2024 voor jonge getalenteerde theatermakers. Dit jaar zijn vijf opvallend sterke makers(teams) genomineerd. De winnaar ontvangt van het BNG Cultuurfonds een check ter waarde van €45.000,- te besteden aan een herneming of een nieuwe productie.

Net zo belangrijk als de nominaties en de prijs, is de ontmoeting. Moderator Vincent Wijlhuizen gaat in gesprek met de makers en de juryleden over de genomineerde voorstellingen. Dit programma is voor de professional die graag up-to-date wil zijn en voor de theaterbezoeker die wil weten wat de toekomst te bieden heeft.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door BNG Cultuurfonds.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten