7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
Cart
Search

Uitreiking BNG Bank Theaterprijs


+ toekenning Anne Faber Stipendium

vr 8 sep
14:00
Theater Bellevue

Grote zaal | 120 minuten | Eindtijd 16:00

Naast de uitreiking van de BNG Bank Theaterprijs en het Anne Faber Stipendium, gaat dit programma in op hoe deelcultuurconstructies de werklast voor jonge makers kunnen verlichten.
Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Niet alleen het onweerstaanbare maaktalent van 2023 staat centraal, ook is dit programma een ode aan de zakelijk leider. Daarom reiken we deze middag de BNG Bank Theaterprijs 2023 voor jonge getalenteerde theatermakers en het Anne Faber Stipendium voor talentvolle zakelijk leiders uit. Belangrijker nog is de ontmoeting en het gesprek. Dit programma is voor de professional die graag up-to-date wil zijn en voor de non-professionele theaterbezoeker die wil weten wat de toekomst te bieden heeft.

Onderwerp van gesprek: deelcultuur. Veel nieuwe makers gaan gebukt onder grote hoeveelheid werklast en ‘backoffice’ die nodig is om zelf een project van de grond te krijgen: een eigen stichting en bestuur optuigen, een eigen zakelijk leider en producent erbij, enzovoorts. Stemmen gaan op voor deelcultuur: constructies waarbij verschillende makers een stichting en een backoffice met elkaar delen. Een goed idee of niet? Wat is hiervoor nodig, welke beren liggen er op de weg?

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door BNG Cultuurfonds en het Anne Faber Stipendium / Het Huis Utrecht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten