5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Vakgenotensessie voor technici: transitie naar LED

Foto: Nichon Glerum
do 5 sep
13:30
Frascati

Frascati 3 | 60 minuten

Een gesprek waarin theatertechnici hun ‘best practices’ delen rondom de transitie naar 100 procent LED-verlichting.

Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Theatertechnici delen hun ‘best practices’   

De overstap naar 100 procent LED-verlichting is een grote wens van veel theatertechnici in het hele land. LED is niet alleen duurzamer, het biedt ook een wereld aan mogelijkheden voor ontwerpers. Toch is de transitie naar LED gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe pak je dit als organisatie aan, en hoe krijg je de kosteninvestering voor elkaar? Tijdens dit gesprek worden ‘best practices’ gedeeld vanuit een tweetal organisaties die de overstap al hebben kunnen maken.

Moderator:
Karlijn Mofers (Platform Aanvang)

Panelgasten: worden later bekendgemaakt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten