5 t/m 15 september 2024 Amsterdam

Wat nu?

i.s.m. Theatermaker

Tickets

4 sepITA

vr 4 sep
10:30
ITA

Om 17:00 uur praten we verder met een aantal gasten tijdens NTF-TV ook in de Koninklijke foyer.

Wat nu?

i.s.m. Theatermaker

De coronacrisis, de subsidieadviezen van Raad voor Cultuur en Fonds Podiumkunsten, de Black Lives Matter protesten en de discussies over machtsmisbruik en fair practice tekenen het theaterveld anno 2020.

Vakblad Theatermaker stelde 13 denkers en doeners in het veld de vraag: wat nu?
Hun bijdragen vormen een superdiverse staalkaart van thema’s en ideeën: concrete ideeën over schouwburgen en gezelschappen en publiek en scherpe reflecties over thema’s als zorg, macht, nutsdenken en inclusie.

Deze ochtend gaan Milone Reigman, Lara Staal, Mounir Samuel, Tobias Kokkelmans, Selm Wenselaers , Anneke Tonen met elkaar in gesprek over hun bijdrage aan de onlangs verschenen Theatermaker met de titel WAT NU? Kimberly Willems is de moderator.

Tobias Kokkelmans (dramaturg, auteur)
Milone Reigman (artistiek coördinator Het Huis Utrecht)
Mounir Samuel (auteur, correspondent, theatermaker)
Lara Staal (onderzoeker, schrijver, curator o.a. NTGent)
Anneke Tonen (organiserend producent bij theatercollectief Schwalbe, algemeen directeur bij SoAP Maastricht).
Selm Wenselaers (schrijver, dramaturg)

In het septembernummer WAT NU? van vakblad Theatermaker komen deze 13 denkers en doeners aan het woord: Tjeerd Bischoff, Jarrod Francisco, Ivo van Hove, Tobias Kokkelmans, Emma Lesuis, Milone Reigman, Gable Roelofsen, Mounir Samuel, Bas Schoonderwoerd, Lara Staal, Anneke Tonen, Guy Weizman, Selm Wenselaers.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival houd je met plezier op de hoogte van nieuws over het festival. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven door ‘Unsubscribe' aan te klikken onderaan onze nieuwsbrieven.

Venster sluiten