5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Webinar Slim Experimenteren


Cultuurontwerp | Anne-Marie Kremer

ma 7 sep
15:30
Online

ONLINE | 1 uur | GRATIS

Interactieve live online training 

De deuren zijn weer open, het seizoen 2020/21 gaat beginnen. We hebben nog steeds te maken met grote beperkingen vanwege de corona maatregelen. Theaters én gezelschappen worden uitgedaagd om oplossingen te bedenken hoe we het publiek op andere manieren bereiken en betrekken.

Dit nodigt uit om te experimenteren in het aanbod en de manier waarop we het aanbod delen, organiseren en financieren. Hoe pak je dit op een slimme manier aan? Hoe ontwikkel je een experiment dat niet extreem veel tijd kost, maar wel antwoord geeft op de vragen er zijn. Hoe zorg je ervoor dat je ervan leert en de lessen meeneemt naar andere activiteiten? En hoe zorg je ervoor dat je niet vanuit bestaande kaders ontwikkelt, maar de (potentiële) bezoeker centraal staat?

In deze interactieve live online training Slim experimenteren gaat Anne-Marie Kremer van CultuurOntwerp in op al deze vragen!

Meld je gratis aan via de website van Cultuurontwerp, deze link

 

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten