5 t/m 15 september 2024 Amsterdam

Webinar Slim Experimenteren

Cultuurontwerp | Anne-Marie Kremer

Tickets

7 sepOnline

ma 7 sep
15:30
Online

Interactieve live online training 

Webinar Slim Experimenteren

Cultuurontwerp | Anne-Marie Kremer

De deuren zijn weer open, het seizoen 2020/21 gaat beginnen. We hebben nog steeds te maken met grote beperkingen vanwege de corona maatregelen. Theaters én gezelschappen worden uitgedaagd om oplossingen te bedenken hoe we het publiek op andere manieren bereiken en betrekken.

Dit nodigt uit om te experimenteren in het aanbod en de manier waarop we het aanbod delen, organiseren en financieren. Hoe pak je dit op een slimme manier aan? Hoe ontwikkel je een experiment dat niet extreem veel tijd kost, maar wel antwoord geeft op de vragen er zijn. Hoe zorg je ervoor dat je ervan leert en de lessen meeneemt naar andere activiteiten? En hoe zorg je ervoor dat je niet vanuit bestaande kaders ontwikkelt, maar de (potentiële) bezoeker centraal staat?

In deze interactieve live online training Slim experimenteren gaat Anne-Marie Kremer van CultuurOntwerp in op al deze vragen!

Meld je gratis aan via de website van Cultuurontwerp, deze link

 

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival houd je met plezier op de hoogte van nieuws over het festival. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven door ‘Unsubscribe' aan te klikken onderaan onze nieuwsbrieven.

Venster sluiten