5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Wie is er bang voor data delen?

do 7 sep
15:00
Frascati

Frascati 2 | 60 minuten | Eindtijd 16:00

Wat zijn de kansen als het gaat om het delen van data, en kunnen de begrijpelijke angsten worden weggenomen?
Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten.

Data delen is een heet hangijzer binnen de theatersector. Producenten willen ermee aan de slag, maar een aantal theaters heeft ook bedenkingen. Steken de producenten straks, in direct contact met de kaartkopers, de theaters voorbij?

Kan deze begrijpelijke angst weggenomen worden? Hoe kom je tot een goede samenwerking met duidelijke afspraken? Want dat er wat gaat veranderen in de toekomst, is duidelijk. Het delen van data biedt ook kansen en gaat versnippering tegen. Denk aan een betere gezamenlijke lobby, of een actueler beeld van hoe het nú met de sector gaat. Hoogste tijd om dit vraagstuk eens van alle kanten te belichten.

Als moderator gaat Karin Sommerer met panelleden Mirjam Barendregt (directeur Theater & Congres Orpheus, Apeldoorn, Sara Oomen (data-analist / marketing researcher in de culturele sector / cultuursocioloog), Linda Thoen (senior project adviseur bij DEN / Kennisinstituut cultuur & digitale transformatie) en Robert-Jan Veen (manager/impresario bij Impresariaat De Keet) in gesprek.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten