5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Workshop ‘Stop het zwijgen’: een fictieve crisis-casus

Foto: Hijweege
vr 6 sep
11:15
ITA

Trappenhuis | 60 minuten

Een workshop voor bestuurders, toezichthouders en andere geïnteresseerden waarin een fictieve casus rondom grensoverschrijdend aan bod komt.

Kaarten bestel je via de knop Tickets. Daar kun je voor alle NTF PRO programmaonderdelen kaarten kopen. Stel een route samen voor elkaar –of als groep– en stapel per persoon korting op de ticketkosten. 

Voor directies, bestuurders en toezichthouders

Het recent verschenen boek Stop met zwijgen gaat over het voorkomen, aanpakken en leren van grensoverschrijdend gedrag. Dit boek schetst een praktische route om een sociaal veilige werkomgeving te creëren. Het laat zien hoe je daadkrachtig omgaat met situaties waarin het toch misgaat.

Volgend op de keynote aan het begin van deze NTF PRO-dag zijn er twee workshops waarin bepaalde cases, vraagstellingen en dilemma’s aan bod kunnen komen. In deze workshop, speciaal gericht op bestuurders en toezichthouders, worden deelnemers uitgenodigd mee te denken in een fictieve casus over een crisissituatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten