5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Publieksfavorieten 2017

14 juni 2024

DAD van Nasrdin Dchar (Theaterbureau De Mannen, coproductie De Verlichting) en De Vader (Senf Theaterpartners i.s.m. Kik Productions) zijn met afstand de grote publieksfavorieten van het afgelopen theaterseizoen, zo blijkt uit een enquête gehouden door het Nederlands Theater Festival. Beide voorstellingen zijn op het Nederlands Theater Festival in september te zien; De Vader in Stadsschouwburg Amsterdam, DAD in Koninklijk Theater Carré. De voorkeur van de geënquêteerden wijkt daarmee niet af van die van de Toneeljury.

Uit de enquête blijkt verder dat 33 % van de ondervraagden een voorstander is van het instellen van een Toneelpublieksprijs die zou moeten gelden voor het gehele toneelaanbod uitgebracht in het seizoen. De meeste respondenten hebben hierover desgevraagd geen mening. Het draagvlak voor een dergelijke prijs lijkt daarmee niet bijzonder groot.

1 juli start de kaartverkoop.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten